Metode de plata

Modalități de plată


www.materiale-piesefrigorifice.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

 •  Plata la sediu in numerar


Va oferim posibilitatea de a veni la sediul materiale-piesefrigorifice.ro din Bucuresti Str.Calea Rahovei 222 bis, Sector 5, Bucuresti, Romania,pentru aachita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra.Plata in numerar se face integral si in lei

 

 • Plata la livrare, ramburs

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului(FunCourier) chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.Transportul incepe cu un minim de 30 lei pentru orice localitate din Romania iar daca valoarea comenzii este mai mare sau egala cu 5000 lei si se livreaza in Romania, transportul este gratuit.


 • Plata online cu card bancar

Prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).

 • Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
  se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


 • Plata prin ordin de plata / Transfer bancar

Se face prin virarea sumei de bani echivalenta comenzii dumneavoastra in contul SC. Clima Freon SRL Dovada platii va fi transmisa pe adresa de e-mail contact@materiale-piesefrigorifice.ro. Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii in contul SC. Clima Freon SRL.

Datele necesare sunt:


Beneficiar: SC. Clima Freon SRL


Cont  RO29RZBR0000060015131289


Banca: Raiffeisen Bank
Parteneri:

Netopia Payments