Retururi

Returnarea produselor

Clientul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online www.materiale-piesefrigorifice.ro în  termen de 14 zile.

Nu sunt admise la retur:  produsele care nu au ambalajul original cu codul furnizorului pe cutie sau au ambalajul original deteriorat (să nu se lipească direct AWB sau să fie aplicată banda scotch direct pe ambalaj),  prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura, au accesorii lipsă,produsele vândute la promoție, produsele comercializate de alți agenți economici.

Returnarea produselor se poate face si la sediul nostru din Bucuresti, cu rugamintea de a fi anuntati telefonic in prealabil.

 În cazul în care returul se face prin curierat, costul transportului tur/retur va fi suportat de către client, scăzându-se din valoarea ce trebuie returnata. Returnarea banilor se va face în contul bancar furnizat de cumparator.

Dupa ce coletul va intra in posesia noastra, acesta va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile de mai sus, in caz contrar va fi refuzat. Ulterior  veti fi contactat telefonic de catre un operator pentru a stabili modalitatea de returnare a banilor.